Desi probabil ne-ati banuit ca ne-am vandut sufletele Marvel, Cinefan-ii au o marturisire de facut: ne plac DC Comics la fel de mult, desi nu suntem intotdeauna de acord cu… strategia abordata fata de viitoarele filme. 

Dar sa lasam asta - avem vesti mult mai importante! Distributia peliculei Suicide Squad, supusa indelunga vreme speculatiilor si zvonurilor, a fost in sfarsit anuntata.

Astfel Margot Robbie a fost confirmata pentru rolul lui Harley Quinn. Actrita, devenita celebra dupa The Wolf on Wall Street, o va interpreta pe carismatica iubita a lui Joker.

Si daca tot l-am mentionat pe Mistah J., el va aparea la randul sau pe ecrane - interpretat de Jared Leto, dupa cum v-am anuntat acum ceva vreme. Si stim ca nu este corect fata de restul, dar Joker va fi, probabil, cea mai asteptata aparitie din film. 

Precedentul interpret al personajului, australianul Heath Ledger, a decedat la putin timp dupa ce incheiase filmarile pentru The Dark Knight, iar interpretarea sa a fost considerata una exceptionala. Leto are o mostenire grea de urmat, dar e un actor talentat si curajos, asa ca nu ne facem probleme.

Will Smith este Deadshot - un personaj negativ, care nu-si greseste niciodata tinta, si al carui nume real e Floyd Lawton. Personajul a aparut si in serialul Arrow, fiind interpretat de Michael Rowe, ba chiar a avut o aparitie si in Smallville, unde a fost jucat de Bradley Stryker.

Tom Hardy este Rick Flag. Personajul e recrutat de Amanda Waller sa faca parte din noua Suicide Squad (dupa ce tatal sau fusese membru al gruparii originale), si nu se intelege foarte bine cu restul echipei, cel putin nu la inceput. Flag a mai aparut si in Smallville, unde e jucat de Ted Whittall.

Alaturi de ei mai apare si Cara Delevigne (Enchantress) si Jai Courtney (Boomerang). S-a zvonit ca va aparea si Jesse Eisenberg - care-l interpreteaza pe Lex Luthor in viitoarea serie de filme, iar pentru rolul Amandei Waller printre preferate se afla Viola Davis, Octavia Spencer dar si.. Oprah Winfrey.

Filmul va aparea pe 5 august 2016, si va fi regizat de David Ayer. Din distributie se zvonise ca va face parte si Ryan Gosling, dar se pare ca s-a pierdut pe drum.