Dupa cum stim, Ridley Scott a confirmat un nou film Blade Runner. Avand in vedere ca in ultimul timp acesta s-a ocupat de alte proiecte, preintre care si Exodus: Gods and Kings, nu am avut prea multe detalii despre acesta insa acum aflam ca Harrison Ford a citit scenariul si ca a intrat in proiect.

Ridley Scott a declarat intr-un interviu pentru MTV news ca Harrison Ford a citit scenariul si ca i se pare cel mai bun lucru pe care l-a citit vreodata. De asemenea actorul afirma ca este foarte relevant pentru ce s-a intamplat in primul film.

Aparent, Ridley Scott pare sa nu fie si regizorul filmului, ci doar producatorul acestuia. 

Intr-un interviu pentru revista Variety acesta spunea despre al doilea Blade Runner: “Am discutat pe larg despre ce ar putea sa fie si am creat o poveste puternica in trei acte si totul are sens in raport cu ce s-a intamplat in primul. Harrison este parte din el, acesta aparand abia prin actul trei.”

Este interesant de vazut ce se va intampla pana cand va aparea personajul lui Harrison Ford si de asemenea daca Ridley Scott va accepta pana la urma sa fie regizorul celui de-al doilea film.