La inceputul demersurilor pentru stabilirea distributiei din Ghostbusters 3, numele Melissei McCarthy fusese luat in considerare pentru un rol. 

Insa odata cu scandalul Sony si publicarea actorilor favoriti pentru roluri in acest film, concluzia a fost ca Melissa nu avea sa joace in ce-a de-a treia parte a comediei. 

Regizorul Ghostbusters 3, Paul Feig, a mai colaborat cu McCarthy in filme ca The Heat sau Bridesmaids. Deci o noua colaborare a lor era mult mai probabila.

Conform HollywoodReporter, actrita este in tratative pentru rolul din Ghostbusters insa aceasta are inca multe angajamente de indeplinit, avand un program foarte incarcat. Melissa mai joaca la momentul actual si in Mike & Molly, serial al CBS, si participa la proiectul Michelle Darnell, film de comedie al studiourilor Universal.

De curand, Melissa si Paul Feig au finalizat filmul Spy. Comedia cu spioni mai are in distributie nume ca: Jude Law, Jason Statham sau Rose Bryne. Lansarea filmului ar trebui sa aiba loc pe 22 mai 2015.

Din datele de pana acum se pare ca exista posibilitatea ca din distributia feminina a vanatorilor de fantome sa faca parte si Melissa McCarthy, aceasta urmand a avea timp sa se dedice filmului dupa terminarea celorlalte doua proiecte.