The Hollywood Reporter ne aduce vestea ca Gina Carano, campioana MMA devenita actrita, a primit un rol in mult asteptata pelicula regizata de debutantul Tim MillerDeadpool, spinoff-ul la X-Men

Conform publicatiei mai sus mentionate, Carano o va interpreta pe Angel Dust, un mutant a carei abilitate ii permite acesteia sa-si ridice nivelul de adreanlina pentru a avea o super forta. Membra a gruparii de mutanti cunoscuta sub numele de Morlocks, Angel Dust este putin cunoscuta in afara seriei de benzi desenate din 2002 Morlocks, scrisa de Geoff Johns.

Carano se alatura astfel unei distribuitii deja formate din Ryan Reynolds, T.J. Miller si Ed Skrein. Publicatia amintita mai sus adauga si ca personajul Colossus va juca un rol important in povestea filmului. Desi neconfirmat, se pare ca Daniel Cudmore va reveni in rolul mutantului Colossus.

Carano este cunoscuta pentru debutul de exceptie din filmul regizat de Steven Soderbergh, action-ul Haywire: Cursa pentru supravietuire. Ea a mai aparut in filme precum Furious 6 sau In the Blood.

Cu un scenariu scris de Rhett Reese si Paul Wernick (Zombieland), mult asteptatul Deadpool este la mai putin de an distanta de premiera in cinematografe! Filmarile sunt programate sa inceapa in Vancouver luna viitoare, filmul urmand sa aiba premiera in cinematografe pe 12 februarie 2016.