Probabil nu exista fan al vechii serii care pana la ora actuala sa nu fi aflat ca urmeaza o parte a patra a trilogiei Mad Max si ca noul Max va fi jucat de catre Tom Hardy

Primul trailer ne-a purtat in lumea fascinanta a lui Mad Max: Fury Road si ne-a dat o idee despre poveste si unele dintre personaje. Al doilea trailer pare a continua triada de lupte explozive din primul dar si dezvaluirea diverselor aspecte legate de scenariu.

Trailerul a fost publicat de curand si poate fi vizionat mai jos:

Din primele secunde ale trailerului avem senzatia de viteza, vazand drumul care se deruleaza rapid. Apoi aflam ca oamenii inca duc razboaie pentru combustibil dar mai nou si pentru alta resursa extrem de importanta, apa.

Trailerul pune accent pe batalii, vehicule, combustibil si foc. Putem vedea cele doua clanuri, cel care detine zona in care se gaseste pretioasa sursa de apa dar si pe prizonierii evadati pe care Max ii intalneste si carora li se alatura. 

Un alt element interesant sunt conditiile meteo noi. Se pare ca planeta a ajuns intr-un stadiu avansat de degradare, astfel ca acum avem uragane masive corelate cu furtuni de nisip.

Trailerul contine toate elementele pe care le indragim dar si unele noi care se potrivesc foarte bine noului film astfel ca asteptam cu nerabdare debutul celei de a patra parti.

Mad Max: Fury Road / Mad Max: Drumul furiei va avea premiera in 3D pe 15 mai, distribuit de Freeman Entertainment.