Dupa cel mai recent film de succes al echipei Razbunatorilor, Avengers: Age of Ultron, atentia publicului cade din nou pe filmele individuale cu eroii mult indragiti. 

Thor si Captain America au deja cate doua filme la activ si exista, conform cinemablend.com, planuri pentru un film cu Hulk si chiar se discuta despre unul care o va avea ca personaj central pe Black Widow. Singurul lasat la urma pare a fi Hawkeye (Jeremy Renner).

Iata ce a declarat acesta pentru publicatia The Daily Beast, in legatura cu posibilitatea de a aparea intr-un film de sine statator cu Hawkeye:

“Mereu se vorbeste despre lucruri, dar asta nu inseamna niciodata ca ele vor deveni realitate. Toate aceste lucruri se pot intampla.” 

Actorul a lasat sa se inteleaga ca asemenea discutii pot fi inceputul unui plan care s-ar putea materializa in viitor in cazul unei hotarari in acel sens. Renner declarase in trecut ca si-ar dori ca Hawkeye sa aiba propriul film in cazul in care personajul ar deveni mai cunoscut.

Renner se va intoarce in Avengers: Civil War care se anunta de pe acum a fi o productie foarte importanta pentru Universul Marvel.

Pana atunci, Jeremy Renner poate fi vazut in Avengers: Age of Ultron / Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron, care ruleaza deja pe marile ecrane din toata tara. Filmul a avut premiera pe 24 aprilie si este distribuit de Forum Film.