Adaptare dupa popularul serial HBO, comedia Anturaj / Entourage reuneste distributia originala formata din Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara si Jeremy Piven, intr-o noua aventura amuzanta, in premiera pe marile ecrane, din 12 iunie.

Povestea filmului ii readuce in centrul actiunii pe actorul de cinema Vincent Chase (Grenier) impreuna cu Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) si Johnny (Dillon) care isi reiau activitatea sub indrumarea lui Ari Gold (Piven), fost agent si actual manager de studio. 

Desi ambitiile lor s-au schimbat, legatura dintre acestia ramane la fel de puternica in fata capriciilor si intrigilor din industria cinematografica a Hollywoodului.

Din distributia filmului mai fac parte Billy Bob Thorton si Haley Joel Osment ca tata si fiu, in rolurile lui Larsen si Travis McCredle (foto dreapta).

Echipa de actori a serialului este reintregita odata cu aparitiile lui Perrey Reeves ca sotia lui Ari Gold; Emmanuelle Chriqui ca Sloan, iubita lui Eric; Debi Mazar in rolul publicistului lui Vince; Rex Lee in rolul credinciosului Lloyd si Constance Zimmer ca partenera lui Ari, Dana Gordon. In film mai apar si Emily Ratajkowski si campioana la lupte UFC Ronda Rousey.

Creatorul serialului, Doug Ellin, a regizat filmul dupa un scenariu propriu, o poveste de Ellin si Rob Weiss, avand la baza personajele create de Ellin. Mark Wahlberg, Stephen Levinson si Ellin sunt producatorii filmului, in timp ce Wayne Carmona este producator executiv.

Formata aproape integral din aceiasi oameni care au lucrat si la serial, echipa de creatie din spatele camerelor de filmat ii reuneste pe directorul de imagine Steven Fierberg, editorul Jeff Groth, scenograful Chase Harlan si designerul de costume Olivia Miles.

Serialul Entourage / Anturaj s-a bucurat de un mare succes. El a fost produs si difuzat de HBO intre 2004 si 2011 si a totalizat un numar de 96 de episoade.

Filmul Anturaj (a carui actiune se petrece la 6 luni de la evenimentele descrise in ultimul episod din serial) va rula din 12 iunie in cinematografele din toata tara, distribuit de Freeman Entertainment.