Publicatia Cinemablend.com a reunit intr-un articol interesant cateva din lucrurile pe care le stim deja despre Guardians of the Galaxy 2

James Gunn reuseste sa atraga atentia publicului, la intervale regulate, cu cate un mic spoiler indeajuns de interesant incat sa ne faca sa nu uitam de proiectul sau, ce urmeaza sa apara in cinematografe in aproximnativ doi ani.

Astfel stim deja ca in cel de-al doilea film nu vom asista la un influx de personaje noi, James Gunn dorind sa se concentreze mai mult pe cele deja existente si sa le dezvolte istoria individuala.

De asemenea regizorul a comunicat fanilor ca a fost nevoit sa excluda pe cineva din film pe care l-ar fi dorit ca parte a proiectului. Gunn nu a comunicat nimic despre identitatea persoanei dar nici numele personajului in cauza.

Un alt lucru pe care l-am aflat este ca identitatea actorului care il va juca pe tatal lui Star Lord este inca necunoscuta. 

Dupa succesul pe care coloana sonora a primului film, Awesome Mix Vol. 1, l-a avut pe piata, James Gunn a confirmat ca Awesome Mix Vol. 2 este deja stabilit. 

Dupa cum bine stim, coloana sonora din Guardians of the Galaxy se axeaza pe hituri celebre ale muzicii, hituri care au ajuns in timp sa aiba un aer de clasic.

Personajul Craglin, jucat de fratele regizorului, Sean Gunn, se va intoarce si in cel de-al doilea film.

Avand aceste vesti deja confirmate nu putem decat sa asteptam cu nerabdare Guardians of the Galaxy  2 care va aparea in 2017. Forum Film il va distribui.