Simpatica animatie realizata de studiourile Pixar, Inside Out / Intors pe dos, a obtinut in primul weekend de lansare peste 90 mil. de dolari la box office, depasind cu mult estimarile initiale ale analistilor. 

Acesta este al doilea cel mai profitabil film de animatie Pixar din toate timpurile (dupa incasarile din primele 3 zile), dupa Toy Story 3 care a incasat 110 mil.$ in primul weekend in 2010.

Inside Out a depasit recordul de incasari pentru un film original (non-sequel sau inspirat de benzi desenate, carti, etc), fiind primul film original ce ajunge la aceasta suma. Pana acum recordul era detinut de Avatar (2009) cu 77 mil.$ in primele 3 zile.

Inside Out a depasit cu mult si alte animatii Disney precum Monster’s University (82 mil. de $), Big Hero 6 (56 mil. de $) sau Frozen (67 mil. de $). 

Inside Out nu a reusit sa depaseasca gigantul Jurassic World si sa se instaleze pe primul lor in box-office, insa animatia vine ca o surpriza atat in ceea ce priveste box office-ul cat si parerile favorabile ale criticilor.

Filmul de animatie regizat de Peter Docter ne spune povestea unei fetite de unsprezece ani care este nevoita sa se mute din Minnesota in San Francisco din cauza noii slujbe a tatalui ei. Scenariul urmareste emotiile pe care le resimte Riley, emotii care sunt personificate.

Se pare ca Pixar ne-a livrat inca o animatie de calitate pe care vom astepta sa o vizionam cu nerabdare si care, poate, isi va ocupa locul de onoare alaturi de altele mai populare precum Toy Story, Finding Nemo sau Up.

Inside Out ruleaza deja pe marile ecrane din Romania in 2 variante: 3D Dublat si 3D Subtitrat, distribuit de Forum Film.