Calatoria plina de peripetii a simpaticilor Kevin, Stuart si Bob pentru a-si gasi un stapan pe care sa-l slujeasca pe viata a pornit cu succes atat pe marele ecran, cat si in afara lui.

Minionii au urcat direct pe locul 1 all time in topul week-end-urilor de lansare a unei animatii in Romania, atat ca numar de spectatori, cat si ca incasari.

Animatia produsa de studioul Illumination in colaborare cu Universal Pictures si distribuita in Romania de Ro Image 2000 a fost vazuta de 101.889 spectatori, cu incasari record de 2.117.615 lei.

Este animatia cu cele mai bune incasari all time in weekendul de lansare in Romania, si cea mai de succes lansare de film all time din luna iulie in Romania.

Minionii aduc si un nou record pentru Ro Image 2000, fiind al treilea film cu cele mai bune incasari la lansare in 2015, dupa marile succese Fast & Furious 7 si Fifty Shades of Grey!

Distribuitorul, Ro Image, ne-a transmis si un mesaj de la Minioni pentru fani:

“Como le bono relasi, meredite loco la pati: MINIONS, bleah MINIONS! La ba, la machinapuchete. Pero NO! La bibbipbap, murebarada. Padut la buji. So e subito la Meledandri, la pate, la sinchebab…paratuttiiii. MINIOOOONS!!!”

Traducerea din minioneza:

“In sfarsit, dupa o lunga asteptare, am venit in fata voastra pe marile ecrane, chiar daca unii carcotasi nu ne dadeau prea mari sanse: “Da, Minionii, vezi sa nu…” DAR NU! S-a demonstrat ca ne iubiti la fel de mult pe cat va iubim si noi. Asa ca va transmitem din partea noastra, a lui Meledandri, si a producatorilor: NOI, MINIONII, VA  MULTUMIM SI VA IUBIIIM!!!”