Cea mai buna veste pentru fanii seriei Alien este reinvierea francizei, sub bagheta lui Neill Blomkamp, prin realizarea unui nou film care se va integra in povestea initiala. 

Sigourney Weaver urmeaza a reveni in cadrul productiei iar regizorul si binecunoscuta actrita par a avea parte de o colaborare extraordinara.

Si totusi, Sigourney, intr-un interviu cu Radio Times, a declarat ca raspuns la intrebarea daca a fost decizia ei ca Ripley sa moara in Alien 3:

“Da, Pentru ca am auzit ca Fox urmau sa faca Alien vs. Predator. Lucru care m-a deprimat deoarece eram foarte mandra de filme.”

Conform cinemablend.com, Weaver pare insa foarte entuziasmata in ceea ce priveste noua productie. Vorbind despre Neill Blomkamp in fata audientei Comic Con-ului din San Diego ea spune:

“A rupt casetele cu filmele cand era mic, atat de mult le-a urmarit. Imi place faptul ca Neill isi indeplineste visul din copilarie de a realiza filmul cu Alien pe care a dorit sa-l vada la acea varsta.”

Urmeaza sa asteptam mai multe materiale promotionale cu productia si, desigur, la momentul oportun, si produsul final, sperand ca urmatorul Alien va fi la fel de memorabil ca si celelalte care l-au precedat.