In timp ce Disney si Lucas Film lucreaza la promovarea Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: Rogue One ne dezvaluie prima fotografie cu distributia filmului. Aceasta poate fi vazuta mai jos.

In fotografie ii putem vedea pe actorii Diego Luna, Felicity Jones, Jiang Wen si Donnie Yen. Conform Cinemablend.com, filmul se va concentra pe un grup de rebeli care doresc sa sustraga planurile faimoasei fortarete spatiale Death Star. Kathleen Kennedy, presedintele Lucas Film, a declarat:

Rogue One are loc inaintea evenimentelor din Star Wars: A New Hope si va constitui o indepartare de la actiunea filmelor din saga dar va avea elemente care sunt familiare universului Star Wars. Productia paseste pe un teritoriu nou, explorand framantarile galactice din perspectiva unui razboi terestru, mentinand insa feelingul Star Wars pe care fanii il cunosc. Gareth este un regizor inovator si sunt entuziansmata sa lucrez cu el si cu distributia extraordinara pe care a selectat-o pentru Rogue One.”

Cinemablend.com ne furnizeza si o lista cu distributia lui Rogue One care consta in: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk si Riz Ahmed. Filmul este regizat de Gareth Edwards (Monsters, noul Godzilla).

Star Wars: Rogue One apare in cinematografe in data de 16 decembrie 2016 si va fi distribuit de Forum Film.