Iata ca azi Paramount ne face o surpriza si lanseaza cu doua zile mai devreme primul trailer oficial de la Star Trek: Dincolo de infinit / Star Trek Beyond!

Spre deosebire de primele doua filme, de data aceasta echipajul navei Enterprise are de infruntat inamici noi, fiind esuati pe o planeta unde o specie de extraterestrii au pus la cale un plan diabolic.

In sfarsit, in aceasta noua aventura echipajul va ajunge "acolo unde nu a mai ajuns nimeni, in cautarea lumilor noi si a noilor civilizatii", dincolo de orice Univers cunoscut, in binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Se pare insa ca vom avea parte si de cateva surprize nu tocmai placute – nava Enterprise fiind destul de distrusa in prima parte a trailerului…

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin isi reiau rolurile din primele doua filme.

Idris Elba si Sofia Boutella intregesc distributia stelara a noii aventuri Star Trek.

Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care ramane in universul creat de Gene Roddenberry ca producator al filmului.

Star Trek: Dincolo de infinit / Star Trek Beyond va avea premiera in Romania pe 22 iulie 2016 in IMAX 3D si 3D digital. Filmul este distribuit de Ro Image.