Seria Furios si iute / The Fast and the Furious este cunoscuta pentru actiunea sa care se desfasoara in cele mai exotice locatii internationale. 

De-a lungul celor sapte filme, actiunea ne-a purtat de pe strazile Los Angeles-ului din primul film, pana in Miami, Tokyo, Rio de Janeiro, Abu Dhabi ca sa numim doar cateva dintre ele.

Se pare ca acum producatorii vor sa ajunga intr-o tara unde nu a mai filmat nimeni de foarte mult timp.

Atat Variety cat si The Hollywood Reporter aduc vestea ca Universal Pictures este in negocieri pentru a primi permisiunea de a filma o scena din viitorul film Furios si iute 8 / Furious 8 in Cuba.

Furios si iute 8 ar deveni astfel primul film realizat de un studio mare de la Hollywood care se filmeaza in aceasta tara din 1960 pana acum.

“Universal Pictures cauta sa obtina aprobarea din partea Statelor Unite si a guvernului Cubanez pentru a putea filma o parte din urmatorul film Fast & Furious in Cuba,” au declarat oficialii studioului.

Primele cadre ale filmului vor fi filmate atat in New York cat si Atlanta, Georgia. Alte doua locatii care nu au mai aparut pana acum in seria de filme ar putea fi Rusia si Islanda. Pe cand si in Romania? :-)

Starul Vin Diesel a confirmat anul trecut ca vor incepe curand filmarile la Furious 8, in urma incasarilor uriase realizate de cel de-al saptelea film al seriei (peste 1,5 miliarde $ in toata lumea).

Alaturi de Vin Diesel vor reveni in cel de-al optulea film Jason Statham, Dwayne Johnson si Kurt Russell.

Nu vor lipsi nici Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky si Lucas Black care vor reveni si ei in rolurile indragite de fanii din intreaga lume.

Furious 8 va fi regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Italian Job), iar Universal Pictures va lansa filmul pe 14 aprilie 2017. 

Se pare ca acest film va porni o noua trilogie care va incheia franciza. Deci asteptati-va la alte doua filme in 2019 si… sa fim sanatosi… in 2021.

In Romania, Furios si iute 8 / Furious 8 va avea premiera pe 21 aprilie 2017, distribuit de Ro Image.