Dupa multi ani de amanari si zvonuri care nu au ajuns la nici un rezultat concret, iata ca in cele din urma au inceput filmarile in Atlanta la filmul despre viata lui 2Pac.

Filmul se va numi All Eyez On Me si va fi regizat de Benny Boom (cunoscut ca regizor de videoclipuri, documentare si al lung metrajelor Next Day Air si S.W.A.T.: Firefight).

Titlul filmului este inspirat de cel de-al patrulea album de studio al rapperului american 2Pac - All Eyez on Me -, care a fost lansat pe 13 februarie 1996 de Death Row Records si Interscope Records. A fost ultimul album lansat in timpul vietii lui 2Pac, inainte de a muri sapte luni mai tarziu pe 13 septembrie 1996.

Odata cu inceperea filmarilor la aceasta pelicula mult asteptata de fanii lui 2Pac, aflam mai multe detalii si despre distributia filmului. 

Rolul principal, cel al lui Tupac Shakur va fi interpretat de Demetrius Shipp Jr., care se afla la primul sau rol in lumea filmului. 

Un alt rol important in film este acela a lui Biggie Smalls, care va fi interpretat de Jamal Woolard (care l-a interpretat pe Biggie si in alt film biografic, Notorious din 2009).

Actrita Danai Gurira (Michonne din serialul The Walking Dead) o va interpreta pe mama lui Tupac, Afeni Shakur, iar Kat Graham (The Vampire Diaries) o va interpreta pe Jada Pinkett Smith.

Tupac si Jada Pinkett s-au intalnit in liceu, la Baltimore School for the Arts. Cei doi au fost prieteni pana la moartea acestuia in 1996. O colectie de poezii apartinand acestuia a fost gasita dupa moartea sa si publicata in volumul The Rose That Grew from Concrete in 2009. In aceasta, apare si un poem intitulat Jada, precum si un altul dedicat tot ei numit The Tears in Cupid’s Eyes (Lacrimile din ochii lui Cupidon).

Kat Graham nu este straina de lumea entertainment-ului. Ea si-a facut debutul la varsta de 6 ani, aparand in diverse reclame la Barbie, K-Mart si Pop-Tarts. La 15 ani a inceput sa lucreze ca dansatoare pentru Missy Elliott, Pharrell si Jamie Foxx. Deasemenea a aparut in videoclipuri ale lui Justin Bieber, John Legend, Nelly si Usher, printre altii.

La cinema a aparut in comedia Capcana pentru parinti / The Parent Trap din 1998, alaturi de Lindsay Lohan. A aparut deasemenea in serialul de succes Lizzie McGuire, precum si in alte seriale ca CSI, The O.C., Greek, Malcolm in the Middle si Hannah Montana. Cel mai cunoscut rol ai ei ramane cel al adolescentei Bonnie Bennett din The Vampire Diaries

All Eyez on Me va aparea in cinematografe in 2017.