Proiectul celor de la Lionsgate, Robin Hood: Origins isi completeaza distributia cu Jamie Foxx care il va interpreta pe Little John. 

Descris ca un film in care vom afla originile personajelor (in spiritul trilogiei The Dark Knight al lui Christopher Nolan), Robin Hood: Origins doreste sa ne arate o alta fata a cunoscutului erou. 

Povestea lui Robin Hood (interpretat de Taron Egerton din Kingsman: The Secret Service) incepe atunci cand acesta se intoarce din Cruciade si descopera ca Padurea Sherwood a fost “infectata” de coruptie si tradare. Facand echipa cu un grup de nelegiuti, el va incerca sa rezolve problemele in stilul propriu.

Actrita Eve Hewson (care a aparut recent in Bridge of Spies) o va interpreta pe Maid Marion.

Scenariul filmului este scris de Joby Harold, care a terminat recent si scenariul pentru urmatorul film al lui Guy Ritchie, Knights of the Roundtable

Robin Hood: Origins va fi produs de Appian Way (compania lui Leonardo DiCaprio si Jennifer Davisson) alaturi de Safe House Prods (detinuta de Joby Harold si Tory Tunnell).

Foxx va mai aparea in acest an in thrillerul Sleepless Night, si va incepe in curand filmarile la musicalul Baby Driver, noul film regizat de Edgar Wright cu Ansel Elgort, Lily James si Kevin Spacey in rolurile principale.