Unul dintre cei mai indragiti actori ai cinematografiei romanesti, Florin Piersic, isi va sarbatori cei 80 de ani de viata alaturi de cei mai dragi si apropiati prieteni ai sai - spectatorii clujeni - la cinematograful care-i poarta numele. 

Astfel, Florin si Cinema Florin Piersic invita cinefilii marti, 26 ianuarie 2016, de la ora 18,30, la proiectia unuia din cele mai bune filme ale sale. 

Este vorba de filmul Parasutistii, productie 1972 in regia regretatului Dinu Cocea. In deschiderea evenimentului, maestrul Florin Piersic va prezenta acest film drag sufletului sau si va sta de vorba cu spectatorii. Accesul in sala va avea loc incepand cu ora 18.00. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Sarbatorirea lui Florin Piersic va continua la Cinema Florin Piersic si a doua zi, 27 ianuarie, cand va fi ziua sa de nastere, prin difuzarea altor trei filme, din vasta sa filmografie care numara peste 80 de productii cinematografice. Astfel, vom putea vedea:

ora 10,00 De-as fi... Harap Alb (1965, regia: Ion Popescu-Gopo) (doar cu programare la nr. de telefon: 0748679759)

ora 13,00 Haiducii lui Saptecai (1970, regia: Dinu Cocea)

ora 15,30 Colierul de turcoaze (1986, regia: Gheorghe Vitanidis)

Intrarea, la toate cele trei filme, este gratuita in limita locurilor disponibile.

Cinematograful Florin Piersic, le mai ofera o surpriza clujenilor care-l iubesc pe actorul lor, oferindu-le posibilitatea sa urmareasca, in sala de proiectie a cinematografului, transmisiunea in direct a minunatului spectacol Nu-ntreba cati ani am! pe care acesta il va sustine la Opera Romana din Cluj, in seara zilei de 27 ianuarie, incepand cu ora 18.30. 

Acest eveniment se desfasoara in parteneriat cu Opera Nationala Romana Cluj-Napoca si TVR Cluj.

Intrarea la acest eveniment costa 10 lei. Copiii si pensionarii beneficiaza de intrare gratuita in limita locurilor disponibile. 

Accesul in sala va avea loc incepand cu ora 18.00.