Una din francizele de succes ale ultimilor ani, Mumia este gata de un reboot!

Universal Pictures anunta ca un nou capitol va fi lansat pe 9 iunie 2017.

O legenda intunecata va renaste in The Mummy, productia Universal Pictures in care vor aparea de aceasta data Tom Cruise si Sofia Boutella (pe care am vazut-o de curand in Kingsman: The Secret Service). 

The Mummy va fi regizat de Alex Kurtzman, care va produce filmul alaturi de Roberto Orci, Chris Morgan si Sean Daniel. Jon Spaihts (Prometheus) a scris scenariul.

Celebrul monstru a aparut pentru prima data pe ecrane in filmul The Mommy (1932) regizat de Karl Freund si care l-a avut in rolul principal pe Boris Karloff

Au urmat apoi numeroase filme care s-au bucurat de succes. 

Cele mai recente sunt cele regizate de Stephen Sommers: Mumia / The Mummy (1999) si Mumia revine / The Mummy Returns (2001) filme in care Arnold Vosloo era interpretul Mumiei.

Apoi, Jet Li a mai interpretat personajul in cea de-a treia parte, Mumia: Mormantul Inparatului Dragon / The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor regizat de Rob Cohen in 2008.

Noua ecranizare are toate ingredientele sa fie un film de succes. Vom vedea insa in 2017 cat de multi bani si spectatori va strange la box-office.