Walt Disney Animation Studios ne-au pregatit pentru azi o surpriza muzicala.

Studiourile au dat publicitatii azi cateva secvente din videoclipul Try Everything de pe coloana sonora a animatiei Zootopia (Zootroplis).

Melodia oficiala a animatiei Zootopia se numeste Try Everything. Versurile au fost scrise de cantareata si compozitoarea Sia impreuna cu compozitorii norvegieni Stargate. Melodia este interpretata de superstarul international Shakira (care in film va fi vocea lui Gazelle, cea mai cunoscuta cantareata din Zootopia). 

Melodia este disponibila pe iTunes, iar mai jos puteti vedea vidoclipul ce contine numeroase imagini noi din filmul animat.

Regizat de Byron Howard si Rich Moore si co-regizat de Jared Bush, actiunea animatiei Zootopia se desfasoara in orasul cu acelasi nume in care traiesc doar animale. 

In orasul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie sa fuga cand i se insceneaza o crima pe care nu a comis-o. Politistul cel mai bun din Zootopia, un iepure, este pe urma vulpii, dar cand amandoi devin tintele unei conspiratii, sunt obligati sa lucreze impreuna si descopera ca si dusmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni. 

In versiune originala (in limba engleza a filmului) ii vom putea asculta pe Ginnifer Goodwin (Judy Hopps), Jason Bateman (Nick Wilde), Shakira (Gazelle), Idris Elba (Chief Bogo, seful departamentului de politie din Zootopia), Octavia Spencer (Mrs. Otterson), J.K. Simmons (Primarul Leodore Lionhearted), Tommy Chong (Yakul Yax), Nate Torrence (Benjamin Clawhauser), Jenny Slate (asistenta primarului Bellwether), Alan Tudyk (Ducele Weaselton), Raymond Persi (Flash), Bonny Hunt (Bonny) si Don Lake (Stu).

Zootopia (sau Zootropolis cum va aparea in cateva tari din Europa) se va lansa pe data de 4 martie 2016. In Romania, va fi distribuit de Forum Film in ambele variante: 3D Dublat si 3D Subtitrat.

Iata mai jos videoclipul Shakirei cu intro-ul cantaretei: