Animatia Disney / Pixar isi mai adauga un actor important in distributie.

Actorul britanic Michael Sheen (The Queen, Underworld, The Damned United, TRON: Legacy) a dezvaluit recent publicatiei Flickering Myth ca va fi una dintre vocile mult asteptatei productii Disney / Pixar, In cautarea lui Dory / Finding Dory, continuarea succesului In cautarea lui Nemo / Finding Nemo.

Sheen va putea fi auzit in curand in rolul Iepurelui Alb din sequelul Alice in Tara Oglinzilor / Alice Through the Looking Glass, dar il vom si vedea si in SF-ul Passengers, alaturi de Jennifer Lawrence si Chris Pratt

Actiunea din Finding Dory are loc la sase luni dupa cea din Finding Nemo, iar uituca Dory (voce Ellen DeGeneres) traieste linistita alaturi de prietenii ei pestii-clovn. Dupa o excursie alaturi de Nemo, acesteia i se face dor de casa, pornind intr-o aventura pentru a-si descoperi originile.

O mare parte a actiunii din film se va desfasura la Institutul de Biologie Marina din California, un mare complex de reabilitare a vietii marine si un mare acvariu, unde Dory s-a nascut si a fost crescuta.

Presedintele Pixar Jim Morris a declarat despre sequel: “Vom intalni noi personaje precum o caracatita, lei de mare si un delfin alb, printre multe alte personaje interesante.”

In Finding Dory vor reveni personajele preferate din primul film, precum Marlin sau Nemo. Vom avea parte si de personaje noi, precum parintii lui Dory, ale caror voci apartin actorilor Diane Keaton si Eugene Levy.

Regizorul filmului original Finding Nemo, Andrew Stanton (John Carter) revine pentru a regiza si sequelul unde ii vom putea auzi pe Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O’Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Eugene Levy si Diane Keaton

Walt Disney Pictures va lansa Finding Dory pe 17 iunie 2016. Forum Film il va distribui in Romania.