Animatia DreamWorks Kung Fu Panda 3 s-a aflat weekendul trecut pe primul loc in box-office-ul nord american.

Acesta etpe primul film de animatie care ocupa locul 1 in ultimele 4 luni (dupa Hotel Transylvania 2 in septembrie 2015).

A treia parte a seriei de succes Kung Fu Panda are incasate in primele 3 zile de rulare 41 milioane $.

Acesta este cel mai bun debut pentru un film in 2016, filmul afladu-se si pe locul 3 in topul celor mai bune realizari ale lunii ianuarie din toate timpurile.

Desi cifrele sale din primul weekend sunt foarte bune, Kung Fu Panda 3 nu a reusit performantele realizate de primele doua filme ale seriei.

Primul Kung Fu Panda s-a lansat in iunie 2008 si a avut incasari de 60,2 milioane $ in primul weekend. Acesta a fost un adevarat succes pentru anul 2008, avand in vedere ca era un film nou in inima lansarilor din vara, plina de sequeluri mult asteptate. Kung Fu Panda a strans pana la finalul rularii sale in cinematografele din SUA peste 215 milioane $, totalizand cu incasarile internationale peste 631 milioane $.

In 2011 s-a lansat Kung Fu Panda 2 ale carui incasari din primul weekend s-au mai domolit putin. Astfel cea de-a doua parte a incasat in primele 3 zile 47,6 milioane $, totalizand in SUA 165 milioane $, iar international cifrele finale au fost de 665 milioane $. 

Vom vedea unde se va opri in materie de incasari Kung Fu Panda 3. Cert este ca filmul are o nota buna pe CinemaScore (A) si review-uri pozitive (80% pe Rotten Tomatoes). Filmul a avut premiera in SUA si in alte cateva teritorii in acest weekend.

Spectatorii din Romania trebuie sa mai astepte putin pana sa vada pe marile ecrane noile aventuri ale lui Po, Kung Fu Panda 3 fiind programat sa apara in Romania pe 18 martie 2016 in variantele 3D Dublat si 3D Subtitrat, distribuit de Odeon Cineplex.

Iata trailerul filmului: