Actrita Gwendoline Christie a surprins fanii Star Wars cu o veste despre Episodul VIII

Aparand la ceremonia Screen Actors Guild datorita rolului din serialul HBO Game of Thrones (unde a primit o nominalizare alaturi de ceilalti membri din distributia de exceptie a serialului la categoria serial dramatic), Gwendoline Christie a comentat referitor la aparitia sa in filmele a caror actiune se petrece intr-o galaxie foarte indepartata…

“Voi juca in urmatorul film Star Wars. As putea spune ca este o stire exclusiva.” a declarat actrita reporterilor canalului People.

Iata ce a mai declarat Christie despre experienta ei cu Star Wars:

“Am fost foarte entuziasmata. Nu e nici un secret ca m-am dorit foarte mult sa joc in film si am facut lobby pentru acest lucru. Am fost apoi incantata cand J.J. Abrams m-a dorit in filmul sau si mi-au oferit un rol care fusese scris intial pentru un barbat.”

Desi multe materiale inainte de lansarea filmului Star Wars: The Force Awakens o infatisau pe Captain Phasma ca un personaj principal, odata cu lansarea filmului fanii au avut “surpriza” sa descopere ca personajul apare doar de cateva ori in film, fara prea mare importanta in desfasurarea actiunii…

Christie a confirmat insa la ceremonia sus amintita ca personajul interpretat de ea, Captain Phasma va reveni in Star Wars: Episode VIII, regizat de Rian Johnson. Vom vedea daca de aceasta data personajul va avea o implicare mai mare in desfasurarea actiunii din film.

Star Wars: Episode VIII va avea premiera pe 15 decembrie 2017. In Romania va fi distribuit de Forum Film.