Cea de-a patra editie a conventiei fanilor Star Trek, Destination Star Trek Europe anunta primii invitati!

Destination Star Trek revine in 2016 pentru o foarte speciala aniversare. Intre 7-9 octombrie 2016, in Birmingham (Marea Britanie) vom sarbatori 50 de ani de Star Trek

50 de ani de cautare a noi forme de viata si a noi civilizatii, 50 de ani de cand patrundem cu indrazneala acolo unde nu a mai ajuns nimeni.

Destination Star Trek Europe este cea mai mare conventie din Europa dedicata fanilor Star Trek. In cadrul evenimentului, cei prezenti vor avea ocazia sa intalneasca o multime dintre actorii seriilor Star Trek.

Pe langa autografe si poze cu actorii (contra cost), cei prezenti vor putea asista la discutii cu invitatii, vor putea afla mai multe despre istoria Star Trek si vor putea explora expozitii cu props-uri din filmele si seriile Star Trek. Nu vor lipsi petrecerile tematice demne de aceasta aniversare importanta.

Primii invitati confirmati la aceasta editie sunt: William Shatner (Capitanul James T. Kirk), Christopher Lloyd (Comandantul Kruge), Terry Farrell (Jadzia Dax), Marina Sirtis (Deanna Troi), Jonathan Frakes (William Riker), Nicole de Boer (Ezri Dax), Walter Koenig (Chekov) si Alexander Siddig (Julian Bashir).

Ca si in anii trecuti, CineFanul va fi prezent la acest eveniment important din lumea SF-ului. Asteptam ca si de aceasta data sa ne intalnim aici cu alti fani din Romania.

Sunteti pregatiti pentru aniversarea de neuitat a celor 50 de ani de existenta a fenomenului Star Trek? Sunteti tentati sa veniti la acest eveniment?

Detalii si bilete pe: www.destinationstartrek.com