Organizatorii anunta un nou film in avanpremiera si proiectii speciale cu filme clasice.

In cadrul celei de-a doua editii a Love Story Festival (Brasov, 8 -14 februarie) va rula in avanpremiera speciala, miercuri, 10 februarie, ora 19.00, la Cinema One, comedia romantica Cum sa fii singur si fericit / How To Be Single, inspirata de o poveste scrisa de Liz Tuccillo, mult mai cunoscuta pentru aportul ei la scenariul serialului Sex and The City.

New York-ul este plin de singuratici care tanjesc dupa sufletul pereche. In Cum sa fii singur si fericit / How To Be Single (r. Christian Ditter) toti acesti oameni necasatoriti trebuie sa invete cum sa fie singuri si fericiti intr-o lume in care definitia iubirii se schimba in permanenta. Orasul care nu doarme niciodata poate fi o sursa inepuizabila de distractie pentru cei care vor sti sa se bucure de moment. 

Din distributie fac parte: Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr. si Leslie Mann.

Filmul este distribuit de Freeman Entertainment si va rula in cinematografe din 12 februarie.

In cadrul sectiunii Cele mai frumoase povesti de dragoste, la Love Story Festival vor putea fi vizionate o serie de productii clasice: Pe aripile vantului / Gone with The Wind (1939, r. Victor Fleming, cu Vivien Leigh si Clark Gable), Casablanca (1942, r. Michael Curtiz, cu Humphrey Bogart si Ingrid Bergman), Romeo si Julieta / Romeo and Juliet (1968, r. Franco Zefirelli, cu Leonard Whiting si Olivia Hussey), Fantoma mea iubita / Ghost (1990, r. Jerry Zucker, cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg) si Frumusica / Pretty Woman (1990, r. Garry Marshall, cu Julia Roberts si Richard Gere).

Programul il puteti consulta aici.

Cea de-a doua editie a Love Story Festival se va desfasura in perioada 8-14 februarie, la Cinema One si Cinemateca Patria din Brasov. La Cinema One vor rula filme noi, iar la Cinemateca Patria cinefilii vor avea parte de filme clasice, filme de arta si filme interzise minorilor. De asemenea, Love Story Festival va avea si o sectiune dedicate copiilor.

Programul complet al festivalului va fi anuntat si pe pagina oficiala de facebook, dar si pe site-ulwww.lovestoryfestival.ro. 

Love Story Festival este un eveniment organziat de Asociatia Culturala Fanzin, prezentat de TV1000 si sustinut de Optiplaza.