Incepand din aceasta saptamana, de la 20:30, Morgen, de Marian Crisan, poate fi vizionat online, gratis si legal, pe Cinepub!

Marian Crisan, “vocea distincta a cinemaului romanesc” (Variety), castigatorul trofeului Palme d’Or la Cannes pentru scurt metrajul Megatron, ajunge pe Cinepub cu lung metrajul sau de debut, Morgen.

Considerat “o satira bine jucata, subtil executata si care vorbeste un limbaj universal” (The Hollywood Reporter), Morgen a fost recompensat cu patru trofee la Festivalul International de Film de la Locarno, premiul de regie la Wiesbaden si cu peste alte 15 importante distinctii.

Morgen spune povestea lui Nelu, care traieste impreuna cu sotia intr-o casa izolata pe un camp in afara orasului. Lucreaza ca agent de paza intr-un supermarket dintr-un orasel de la granita romano-ungara. Pentru el zilele trec la fel: in zori pescuieste, apoi merge la lucru, iar seara se intoarce acasa.

Intr-o zi, Nelu “pescuieste” ceva neobisnuit: un emigrant care vrea sa treaca granita ilegal... Fugarul ii ofera lui Nelu bani pentru a-l ajuta sa evadeze. Fara sa inteleaga exact ce ii comunica emigrantul, Nelu ia banii si ii promite ca il va ajuta sa treaca granita: “maine”... Morgen...

Morgen a avut premiera pe Cinepub joi, 4 februarie, ora 20:30. 

Filmul este disponibil online, gratuit si legal, pe Cinepub.

Informatii despre toate filmele din portofoliul Cinepub se gasesc pe site-ul oficial. (www.cinepub.ro)

Cinepub.ro (www.cinepub.ro) este singurul portal de cinema romanesc online, distribuit gratuit si cu acordul legal al producatorilor si cineastilor independenti, cu premiere in fiecare joi seara, de fictiune, documentar sau animatie, scurt sau lung metraj.