Laureata cu Oscar Halle Berry este in negocieri pentru a aparea in sequelul la Kingsman: The Secret Service

Productia 20th Century Fox Kingsman 2, este continuarea filmului de succes regizat de Matthew Vaughn, Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Serviciul Secret.

Adaptare a romanelor grafice ale lui Mark Millar / Dave Gibbons, Kingsman: The Secret Service a devenit un neasteptat succes de box-office avand incasari de 128 milioane $ in SUA si alte 286 milioane la nivel international $. Incasarile totale ale filmului s-au ridicat la suma de 414 milioane $. 

Potrivit publicatiei Deadline, Halle Berry o va interpreta pe sefa CIA-ului si se pare ca actrita a semnat contractul pentru a aparea in doua viitoare filme ale seriei. 

Aceasta stire vine la doar o luna de la anuntul ca Julianne Moore va interpreta unul din personajele negative din Kingsman 2.

Matthew Vaughn a confirmat ca va regiza Kingsman 2, primul sequel din cariera sa.

Taron Egerton va reveni in rolul lui Gary ‘Eggsy’ Unwin, care este acum agent cu vechime. In timp ce actiunea din primul film se petrecea in Anglia, se pare ca sequelul ne va purta pe teritoriu american.

Halle Berry, care a fost premiata cu Oscar pentru prestatia sa din Monster’s Ball (2002), a aparut de curand in alta productie Fox de succes, X-Men: Days of Future Past

La televiziune, Berry a putut fi vazuta in primele doua sezoane ale serialului SF Extant.

Kingsman 2 va avea premiera pe 16 iunie 2017. Odeon Distribution va aduce filmul in Romania.