In ultimii ani, BML Movie Entertainment a adus la cinema cele mai frumoase povesti indiene. 

Din 11 martie distribuitorul ne face o alta oferta de nerefuzat: super productia Glorie si Iubire / Bajirao Mastani, castigatorul Oscarului indian 2016.

In Bajirao Mastani, ii vom putea vedea pe Ranveer Singh, Deepika Padukone si Priyanka Chopra. Alte aparitii vor avea: Tanvi Azmi, Aditya Pancholi, Vaibbhav Tatwawdi, Milind Soma.

Ranveer Singh este un general remarcabil, care a servit ca Peshwa. A fost, de asemenea, cunoscut si sub porecla “Rau”. Bajirao a purat peste 47 de batalii, iar viteazul razboinic nu a pierdut nici una dintre acestea.

Deepika Padukone – Una dintre cele mai populare si mai bine platite celebritati indiene. Aceasta o interpreteaza pe Mastani – cea de-a doua sotie a lui Bajirao. Se spune despre ea ca a fost o femeie foarte frumoasa, dar si foarte curajoasa.

Priyanka Chopra – desemnata cea mai sexy femeie asiatica din lume si una dintre cel mai bine platite actrite indiene. Este castigatoare a numeroase premii, inclusiv a unui Premiu National de Film pentru cea mai buna actrita. Ea o interpreteaza pe prima sotie a lui Baji Rao. Au avut impreuna doi fii si a fost descrisa ca fiind foarte devotata sotului ei.

Bajirao Mastani va putea fi vazut din 11 martie in urmatoarele orase: Bucuresti (Grand Cinema & More, Cinema City Afi Palace Cotroceni), Satu Mare (Ankora), Oradea (Cinema Palace si Cinema Cortina Digiplex), Cluj-Napoca (Cinema Florin Piersic), Targu Jiu (Cinema Sergiu Nicolaescu), Craiova (Cinema Patria), Piatra Neamt (Cinema Dacia).