Desi mai sunt doar cateva luni pana la lansarea lui, Star Trek Beyond va avea parte de o serie de refilmari.

Desi filmarile s-au incheiat anul trecut, se pare ca productorii nu sunt multumiti pe deplin de rezultat si au luat decizia sa adauge un nou personaj in film si sa refilmeze cateva secvente din el.

Astfel, conform Deadline, actrita cunoscuta din House of Sand and Fog si serialul 24, Shohreh Aghdashloo se va alatura distributiei filmului Star Trek Beyond in rolul Comandantului Federatiei (High Command of the Federation), lucru ce sugereaza ca actiunea din Beyond nu se va desfasura in totalitate in afara Pamantului.

Refilmarile sunt un lucru destul de obisnuit la blockbustere, asa ca nu avem inca un motiv de ingrijorare in ceea ce priveste filmul. Chiar si Star Wars: The Force Awakens a avut parte de cateva refilmari importante vara trecuta. 

In Star Trek Beyond ii vom revedea pe Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin si John Cho, alaturi de noi venitii Idris Elba, Sofia Boutella, Joe Taslim si Shohreh Aghdashloo.

J.J. Abrams, care a regizat ultimele doua filme ale seriei, este producatorul acestui de-al treilea reboot, iar Justin Lin (regizor a patru filme ale seriei Furios si iute) va regiza noua aventura a Echipajului Enterprise. Scenariul a fost scris de Simon Pegg si Doug Jung.

Star Trek Beyond va avea premiera in cinematografe si in IMAX pe 22 iulie 2016 – cu putin mai mult de o luna inainte ca franciza sa aniverseze 50 de ani de existenta. 

Star Trek: Dincolo de infinit / Star Trek Beyond este distribuit in Romania de Ro Image.