Se pare ca printesa Mia Thermopolis este pe cale sa revina pentru o noua aventura!

Potrivit publicatiei People Magazine, Anne Hathaway va face din nou echipa cu regizorul Gary Marshall pentru The Princess Diaries 3, a carui actiune se va petrece in asa-zisul “The Big Apple” (Manhattan).

“M-am intalnit cu Anne Hathaway acum cateva saptamani si ne-am decis ca vrem sa facem Princess Diaries 3 in Manhattan,” a declarat Marshall. Anne Hathaway este acum insarcinata, asa ca trebuie sa asteptam pana va vaste, apoi ne apucam de treaba.”

Hathaway si Marshall au colaborat ultima data in 2010 la comedia romantica Ziua indragostitilor / Valentine’s Day.

Nu se stie inca daca si Chris Pine, interpretul Lordului Nicholas Devereaux din al doilea film al seriei va reveni pentru sequel.

“Poate,” spune Marshall despre posibilitatea ca Pine sa revina. “A devenit destul de mare acum. Chris Pine ma place, insa. Si stii de ce? Pentru ca tatal lui joca in Mother’s Day!”

Mama, ce zi! / Mother’s Day, regizat de Marshall il are intr-unul din roluri si pe Robert Pine, tatal lui Chris. Actorul este cunoscut din aparitia sa in serialul CHiPS, in rolul sefului Joseph Getraer. Mother’s Day are premiera in Romania pe 13 mai 2016.

Intre timp, Hathaway va putea fi vazuta in alt sequel, Alice Through the Looking Glass / Alice in Tara Oglinzilor, in care isi va relua rolul Reginei Albe. Filmul va avea premiera in Romania pe 27 mai.

Filmul original Printesa indaratnica / The Princess Diaries a fost lansat in 2001 si a avut incasari de peste 165 milioane $ in toate lumea. 

Sequelul Printesa indaratnica 2: Nunta / The Princess Diaries 2: Royal Engagement, a fost lansat in 2004 si a avut incasari de peste 134 milioane $ in toata lumea. 

Julie Andrews a jucat alaturi de Hathaway in ambele filme, ce au fost produse si distribuite de Walt Disney Pictures.

Mother’s Day este distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Alice Through the Looking Glass de Forum Film, iar cele doua filme ale seriei Princess Diaries au fost aduse la noi de Glob Com Media.