Productia filmului Transformers: The Last Knight a inceput intr-un loc cu totul si cu totul special: Cuba!

Regizorul Michael Bay a anuntat pe pagina sa de Instagram stirea, notand ca este a doua productie americana care se filmeaza in Cuba (dupa recentul Fast 8 / Furios si iute 8). Din 1960 acestea sunt primele filme americane ce au primit permisiunea de filmare in Cuba.

"CUBA! Second American Movie shot in Cuba. Transformers. Amazing place!#transformers" (CUBA. Al doilea film american care se filmeaza in Cuba. Transformers. Un loc uimitor! #transformers) scria Michael Bay pe pagina sa de Instagram.

Imaginea cu anuntul regizorului poate fi vazuta mai jos. Ar putea masina sa fie un Transformer? Cine stie…

In Transformers: The Last Knight va reveni Mark Wahlberg (Cade Yeager) alaturi de nou-sosita in echipa Isabela Moner (in rolul principal feminine, Izabella).

Jerrod Carmichael va interpreta si el un rol principal, ramas deocamdata secret. Deasemenea, Josh Duhamel va reveni in rolul Lt. Colonel Lennox din primele 3 filme ale seriei.

Filmarile vor continua pe continentul american din 6 iunie, cand echipa se va muta la Detroit, unde s-a filmat si Transformers: Age of Extinction.

Michael Bay va reveni ca regizor, scenariul fiind scris de Art Marcum, Matt Holloway si Ken Nolan.

Paramount planuiteste ca dupa Transformers: The Last Knight sa urmeze un film de sine statator cu povestea lui Bumblebee (in 2018), urmand ca Transformers 6 sa fie lansat in 2019.

Transformers: The Last Knight va avea premiera pe 23 iunie 2017, distribuit de Ro Image.