Summit Entertainment a lansat primul trailer si poster la sequelul Mechanic: Resurrection / Mecanicul 2.

Filmul ii are in distributie pe Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones si Michelle Yeoh.

Arthur Bishop (Jason Statham) revine in aceasta continuare a filmului Mecanicul / The Mechanic din 2011 regizat de Simon West.

Atunci cand iubita lui Gina (Jessica Alba) este rapita, Arthur Bishop (Jason Statham) este fortat sa se intoarca la viata pe care a lasat-o in urma. Pentru a o salva pe Gina, el trebuie sa omoare trei periculosi oameni cu influenta si sa faca moartea acestora sa para a fi fost un accident.

Filmat in Thailanda, Australia, Brazilia si Bulgaria, Mechanic: Resurrection este regizat de Dennis Gansel (We Are the Night). 

Primul film din 2011 a avut incasari modice la box-office: 62 milioane $ in toata lumea, lucru ce nu i-a impiedicat pe producatori sa mai faca inca unul. 

Primul film The Mechanic era un remake al peliculei cu acelasi nume din 1972, film ce l-a avut in rolul principal pe Charles Bronson si a fost regizat de Michael Winner.

Mecanicul 2 / Mechanic: Resurrection va avea premiera in SUA si Romania pe 26 august 2016. La noi, va fi distribuit de Freeman Entertainment.

Iata trailerul si posterul: