Potrivit publicatiei Deadline, Channing Tatum va produce un serial ce se pare ca va avea legatura cu Romania…

A24 (The Carmichael Show, Playing House) va produce si finanta serialul ce poata numele de Iron Fisting / Pumn de fier

Produs de Channing Tatum prin compania sa Free Association, serialul va intra curand in productie si va fi realizat un sezon complet. 

Creatorii seriei sunt Brian Gatewood si Alex Tanaka, care vor fi si scenaristi si producatori alaturi de Rhys Thomas care il va regiza. Serialul va fi produs independent, urmand ca apoi sa fie vandut unor televiziuni din SUA.

Iron Fisting / Pumn de fier se doreste a fi un fals serial cu politisti romani in anii 1980. 

Serialul este trecut in materialele de marketing ca “cel mai mare serial cu politisti romani din anii ‘80”.

Iron Fisting este inspirat de serialul american Miami Vice si se doreste o parodie a serialelor cu politisti. In acest caz, doi politisti romani cauta sa apare comunismul de tovarasii care incearca sa implementeze capitalismul. Suna a ticneala suprema, nu?

“Lumea ne tot intreaba cand vom incepe acel serial cu politistii romani in anii ’80”. Iata ca am inceput sa lucram la el. Detalii in curand.” Anunta un comunicat al companiei producatoare, Free Association.

Serialul se pare ca va fi dublat in engleza, incercadu-se o maniera reala in care un serial strain ar rula in SUA, dublat.

Filmarile la Iron Fisting vor incepe in septembrie in Europa de Est. Nu se stie deocamdata daca vor exista filmari si la noi in tara. Dar avand in vedere subiectul, probabil ca vor exista si cateva cadre filmate in Romania.

Vom reveni cu amanunte atunci cand vor aparea…