Fanii animatiei Disney Ralph Strica-Tot mai au putin de asteptat pana sa vada noile aventuri ale celebrului personaj la cinema.

Walt Disney Animation Studios a anuntat pe Facebook ca Wreck-It Ralph 2 este in pregatire si va fi lansat in cinematografe pe 9 martie 2018. 

Actorul care i-a dat viata in primul film, John C. Reilly va reveni pentru sequel, impreuna cu Sarah Silverman (care a interpretat-o pe Vanellope von Schweetz).

Rich Moore (Zootropolis, The Simpsons) va co-regiza filmul impreuna cu Phil Johnston (scenarist, Wreck-It Ralph, Cedar Rapids), iar Clark Spencer (Zootropolis, Bolt) va fi producator.

“Din momentul in care am inceput sa lucram la primul film Wreck-It Ralph, am stiut ca exista o multime de directii si posibilitati in care putem sa ducem personajele” a declarat Moore, care in acest an a regizat impreuna cu Byron Howard animatia de succes Zootropolis

“In acest nou film, Ralph aduce haosul pe internet. Personajele indragite din primul film vor reveni si sunt foarte incantat sa lucrez cu ele si cu actorii care le-au dat viata.”

“Lumea internetului este locul perfect in care sa-i trimit pe Ralph si Vanellope,” a declarat Johnston. “Scopul si scara larga de posibilitati pentru comedie sunt aproape nesfarsite.”

“Ralph este un personaj foarte drag mie,” a declarat actorul John C. Reilly. “Abia astept sa-l interpretez din nou. Realizarea primului Wreck-It Ralph a fost una dintre cele mai speciale experiente ale mele si abia astept sa-i dau viata din nou. Numerosi copii pe care ii intalnesc in toata lumea imi spun ca abia asteapta sa-l vada din nou. Imi spun asta tot timpul!”. 

Primul film Ralph Strica-Tot / Wreck-It Ralph a avut premiera in 2012 si a avut incasari internationale de 470 milioane $. Bugetul a fost de 165 mil. $