Animatia Singuri acasa / The Secret Life of Pets s-a situat weekendul trecut pe primul loc in box-office-ul american, doborand noi recorduri de incasari.

Incasarile de 103,7 mil.$ din primul weekend ale lui The Secret Life of Pets fac din animatia produsa de Illumination Entertainment (Minions, Despicable Me) cel mai bun debut din toate timpurile pentru un film original, dar si al 6-lea film de animatie care inregistreaza incasari de peste 100 mil. $ in primul weekend (dupa Shrek 2, Toy Story 3, Minions, Shrek the Third si Finding Dory).

La nivel international, The Secret Life of Pets a incasat pana acum 42,6 mil.$, ruland doar in noua teritorii. Ulterior, sumele vor deveni mai mari pe parcursul urmatoarelor saptamani in care animatia isi va extinde numarul de tari in care va rula. 

Urmeaza 57 de tari in care The Secret Life of Pets va avea premiera, inclusiv Argentina, Chile, Columbia (pe 21 iulie), urmate de Franta (pe 27 iulie), Germania (28 iulie), Mexic (29 iulie) si China pe 2 august. In Romania va avea premiera pe 5 august si va rula in variantele 2D si 3D Dublat si 3D Subtitrat, distribuit de Ro Image.

Pe locul 2 in box-office-ul american s-a mentinut Legenda lui Tarzan / The Legend of Tarzan cu incasari de peste 20 mil.$ (total SUA - 81 mil.$). Pana acum, aceasta noua aventura a lui Tarzan le-a adus celor de la Warner Bros. incasari internationale de 135 mil.$.

In cautarea lui Dory / Finding Dory si-a continuat evolutia buna in box-office, situandu-se pe locul 3 si avand incasari de 20,3 mil.$ (total SUA 422 mil.$). La nivel international filmul a reusit sa stranga 642 mil.$ in mai putin de o luna de la lansare. 

Comedia produsa de Fox Partenere pentru Mike si Dave / Mike and Dave Need Wedding Dates a avut si ea un debut peste asteptari, incasand in primul weekend 16,6 mil $ si situandu-se pe locul 4 in top. Filmul ruleaza deja in Romania din 8 iulie, adus de Odeon Cineplex.

O alta surpriza a weekendului trecut a fost si premiera indiana Sultan. Cel mai nou film cu Salman Khan a reusit sa ajunga in top 10 al weekendului trecut cu incasari de 2,2 mil.$ in primul weekend. Sultan are pana acum incasate in SUA 3,3 mil.$ (suma include avanpremierele).

Fanii din Romania ai lui Salman Khan vor putea vedea Sultan din 15 iulie si in cinematografele de la noi din tara, filmul fiind adus de BML Movie Entertainment.