BML Movie Entertainment lanseaza din 15 iulie la cinema cel mai nou film cu Salman Khan: Sultan.

Sultan (Salman Khan) are lumea la picioare: este campionul la lupte libere din micul sau orasel indian, iar asta il face sa viseze ca isi va reprezenta tara la Jocurile Olimpice. 

Cand o intalneste pe frumoasa si energica Aarfa (Anushka Sharma), campioana la lupte libere din oras, chiar ca nu isi poate dori mai mult, acum ca dragostea si gloria sunt atat de aproape. 

Dar calea catre succes este una plina de obstacole, iar Sultan va avea nevoie de multa perseverenta pentru a-si atinge visul...

Sultan‬ a scris istorie, devenind filmul Bollywood cu cele mai mari incasari acumulate in ziua lansarii (5,5 milioane de dolari), ocupand, totodata, primul loc, din punctul de vedere al incasarilor, in topul filmelor lansate in preajma sarbatorii EID!

Acest rol se pare ca i s-a potrivit la perfectie lui Salman Khan, el facand parte dintr-o familie de wrestleri. Este vorba despre familia sa din Indore. Mai mult, dupa ce actorul a inceput filmarile pentru ‪‎Sultan‬, unchiul sau i-a oferit sfaturi pretioase despre arta wrestling-ului!

‪‎Sultan‬ nu este despre wrestling. Acesta este doar un context. Filmul este despre ascensiunea acestui om, despre decaderea sa si despre curajul de a o lua de la capat, de a prinde iarasi aripi!” declara regizorul Ali Abbas Zafar.

Publicatiile indiene despre ‪‎Sultan‬: “Uimitor de captivant, remarcabil de intens si neasteptat de romantic, Sultan este blockbusterul complet, exact asa cum promitea”.

‎Sultan‬ este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care Salman Khan le putea oferi fanilor sai!”. (Rohit Bhatnagar, Deccan Chronicle)

Filmul va putea fi vazut din 15 iulie in urmatoarele orase: Bucuresti (Cinema City Afi Palace Cotroceni, Grand Cinema & More – Baneasa, Cine Globe), Timisoara (Cinema City), Brasov (Cinema One).

Distribuitorul mentine super-oferta de la filmul precedent: la fiecare bilet cumparat pentru Sultan primesti un DVD gratuit cu un alt film indian!