Pentru a treia oara in acest an, un film cu super-eroi deboara recorduri in acest an!

De data aceasta, productia Warner Bros. Suicide Squad / Brigada Sinucigasilor doboara recorduri in primul weekend de lansare.

Cu incasari de 133.6 milioane $, Suicide Squad detine in acest moment recordul pentru cele mai bune incasari din luna august din toate timpurile, surclasand productia Guardians of the Galaxy (care detinea recordul cu 94.3 milioane $ incasate in 2014). 

Suicide Squad a reusit sa doboare si recordul de bani incasati in prima zi de rulare din luna august: 65.2 milioane $, suma ce include si avanpremiera de joi seara (20.5 milioane $). 

La nivel international Suicide Squad a incasat 133 milioane $, fiind lansat in 57 teritorii. Incasarile totale ale filmului ajung in acest moment la suma de 266,9 milioane $.

Si in Romania Suicide Squad s-a “descurcat” bine la box-office. Conform unui comunicat de presa trimis de distribuitorul filmului, Freeman Entertainment, elita anti-eroilor din Brigada sinucigasilor, ocupa prima pozitie in box-office-ul national cu incasari de peste 2.000.000 de lei si aproximativ 95.000 de spectatori in weekend-ul de lansare.

Mult asteptate productie Warner Bros. Pictures Suicide Squad / Brigada sinucigasilor a fost lansata in Romania in 91 de ecrane, adunand in total in weekend-ul de premiera 2.093.606 de lei din incasari (aprox. 520.000 $) si 94.698 spectatori, dintre care 165.740,5 de lei din cele doua sali IMAX (Bucuresti si Timisoara).

Scris si regizat de David Ayer Suicide Squad introduce pentru prima data la cinema echipa celor mai mari infractori DC Comics, interpretati de o distributie exceptionala din care fac parte actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman si Viola Davis.  

Nenumaratele reactii de pe retelele de socializare din jurul celor mai rai anti-eroi DC au devenit un adevarat fenomen si s-au concretizat intr-un succes de casa spectaculos, atat in Romania cat si la nivel international, in doar cateva zile de la lansare. 

Recordurile din premiera sunt dovada popularitatii personajelor negative, a umorului si actiunii imbinate cu succes de catre David Ayer si echipa sa de actori.  

Suicide Squad – 3D / Brigada sinucigasilor – 3D este distribuit in Romania de Freeman Entertainment si ruleaza din 5 august la cinema, in 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos.

O cronica a filmului puteti citi aici.