In iunie, Universal Pictures avea o mica problema atunci cand Elizabeth Banks a renuntat la postura de regizor pentru Pitch Perfect 3

Iata ca acum un mesaj postat pe Twitter chiar de Elizabeth Banks anunta noul regizor pentru cel de-al treilea film al seriei: Trish Sie (foto alaturat).

Trish este o regizoare de videoclipuri muzicale si coregraf care si-a facut debutul in lung metraj in 2014 cu filmul Dansul dragostei 5: Batalia starurilor / Step Up All In

Renuntarea la postura de regizor al celui de-al treilea film de catre Banks a fost amiabila si s-a datorat programului incarcat al actritei. 

Banks lucreaza acum la o noua adaptare cinematografica a serialului Ingerii lui Charlie / Charlie’s Angels pentru Sony Pictures si la adaptarea romanului Red Queen de Victoria Aveyard pentru Universal.

Anna Kendrick, Britanny Snow si Rebel Wilson au confirmat deja prezenta in Pitch Perfect 3. Alti actori vor fi confirmati in perioada urmatoare. 

Pitch Perfect 2, care a fost regizat de Banks, i-a mai avut in distributie pe Hailee Steinfeld, Anna Camp, Alexis Knapp, Adam DeVine, Katey Sagal, Ester Dean, Kelley Jakle si Hana Mae Lee.

Kay Cannon, scenarista primelor doua filme ale seriei, lucreaza acum la scenariul celui de-al treilea. Ea mai este cunoscuta pentru munca la serialele 30 Rock si New Girl.

Banks va ramane implicata in proiectul Pitch Perfect 3 ca producator si probabil va avea si o aparitie ca actrita.

Pitch Perfect 3 va avea premiera in cinematografe pe 22 decembrie 2017.