Lionsgate a lansat un nou traier exploziv la John Wick: Chapter 2!

Keanu Reeves va reveni in noul film John Wick: Capitolul 2 / John Wick: Chapter 2, cu premiera stabilita pentru 17 februarie 2017.

Actiunea lui va avea loc in mare parte in Roma, iar alaturi de Keanu Reeves, in John Wick: Chapter Two vor reveni Winston (Ian McShane), Aurelio (John Leguizamo), Charon, managerul Hotelului (Lance Reddick), Jimmy (Tom Sadowski) si sotia decedata a personajului principal Helen Wick (Bridget Moynahan). 

John Wick: Chapter 2 va avea si cativa actori noi in distributie, precum Laurence Fishburne, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare si Common.

John Wick: Chapter 2 este regizat de Chad Stahelski, co-regizor la primul film.

Legendarul asasin John Wick s-a retras din viata de asasin, dar e fortat sa revina in momentul in care un fost asociat incearca sa preia controlul asupra breslei de asasini. Legat printr-un juramant se sange sa-l ajute, John Wick calatoreste la Roma unde se va infrunta cu unii din ce mai mortali asasini de pe mapamond.

Cu un buget modest de doar 20 milioane $, John Wick a avut incasari de peste 86 milioane $ la nivel international, fiind deasemenea si un titlu bine vandut in home entertainment (DVD, Blu-ray).

John Wick: Chapter 2 va avea premiera in Romania pe 17 februarie 2017, distribuit de Freeman Entertainment.