O poveste de dragoste redata in pasi de dans de Ryan Gosling si Emma Stone, musical-ul La La Land, a dominat Globurile de Aur de anul acesta.

Filmul regizat de Damien Chazelle a primit trofee la toate cele sapte categorii la care a fost nominalizat.

Una dintre cele mai apreciate si premiate productii ale anului, semnata de regizorul Damien Chazelle a fost premiata pentru: Cel mai bun film muzical sau comedie, Cea mai buna actrita intr-un muzical sau comedie, Cel mai bun actor intr-un muzical sau comedie, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu, Cel mai buna melodie originala – City of Stars si Cea mai buna coloana sonora.

In timp ce Ryan Gosling a dedicat trofeul sotiei sale, Emma Stone a mizat pe munca in echipa si recunostinta: „Acesta este un film pentru visatori si cred ca speranta si creativitatea sunt doua dintre cele mai importante lucruri in viata. Despre asta este vorba si in film. Impart aceasta distinctie cu toate persoanele creative carora li s-a trantit usa in nas la un moment dat, cu actorii care au fost intrerupti la auditii si cu oricine a simtit ca vrea sa renunte la un moment dat, dar gaseste puterea de a continua sa lupte”.

La La Land urmareste povestea Miei (Emma Stone), o actrita aspiranta si a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician indragostit de jazz, care se zbat sa atinga succesul intr-un oras in care prea multe vise si inimi sunt frante zi de zi. 

Plasat in Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare si momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar si dezamagirile cotidiene a doi tineri in incercarea lor de a-si indeplini visele.   

La La Land este distribuit de catre Freeman Entertainment si ruleaza pe marile ecrane din Romania din 23 decembrie 2016.