Se pare ca proiectul Dumbo al studiourilor Disney, film ce va fi regizat de Tim Burton si-a gasit doi din interpretii principali!

Will Smith este in negocieri pentru a interpreta rolul principal din adaptarea live action Dumbo. Nu se stie in acest moment ce rol va avea Smith, sau daca personajul sau se regaseste si in filmul animat original Disney din 1941.

Un alt actor curtat de Disney pentru acest proiect (si care am putea adauga – chiar l-a interpretat pe Walt Disney in filmul Saving Mr. Banks) este Tom Hanks.

Daca va accepta, Tom Hanks ar urma sa interpreteze personajul negativ din Dumbo. Nu se stie in acest moment daca actorul va accepta rolul, zvonindu-se ca filmarile la acesta ar coincide cu un alt proiect al sau. Vom vedea cum vor evolua lucrurile…

Animatia originala Dumbo a aparut in anul 1941 si spune povestea unui elefantel cu urechile mari care descopera ca datorita acestei trasaturi unice, poate zbura.

Dumbo a fost al 4-lea lung metraj animat lansat de Disney si s-a bucurat de un succes enorm de critica si box-office.

Noul film pe care il va regiza Burton va combina secventele reale cu cele CGI (realizate pe calculator), iar scenariul a fost scris de Ehren Kruger (Transformers).