Fanii filmelor horror au un nou motiv de bucurie in acest an: apare sequelul Annabelle 2, iar Warner Bros. a dat publicitatii deja prima imagine din el. 

Annabelle 2 este regizat de David F. Sandberg - cel care anul trecut debuta in lung metraj cu un alt horror Nu stinge lumina / Lights Out.

Annabelle 2, sequel al filmului din 2014 Annabelle (la randul sau un prequel la The Conjuring), a reusit sa adune peste 257 milioane $ la box-office-ul international, fiind din nou produs de Peter Safran si James Wan, cei care au reusit sa faca si din seria The Conjuring un succes.

Annabelle 2 spune povestea unui creator de papusi si a sotiei lui, la cativa ani dupa tragica moarte a fiicei lor. Acestia vor gazdui in casa lor o maicuta si cativa copii de la un orfelinat inchis. Curand insa, vor deveni cu totii tinta creatiei creatorului de papusi: posedata Annabelle.

Sandberg regizeaza filmul dupa un scenariu de Gary Dauberman, care a scris si primul film. 

In Annabelle 2 vor aparea Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee, Tayler Buck (debut), Anthony LaPaglia si Miranda Otto.

Premiera in SUA a filmului va avea loc pe 11 august 2017. In Romania va fi lansat pe 18 august, fiind distribuit de Freeman Entertainment.