Varianta romaneasca a animatiei The LEGO Batman Movie se imbogateste cu o noua Voce a Romaniei.

Castigatoare a numeroase premii muzicale si singura antrenoare de la Vocea Romaniei, Loredana se va face auzita pe marile ecrane, in premiera din 10 februarie, cand ii va imprumuta vocea personajului Barbara Gordon din versiunea in limba romana a aventurii animate LEGO® Batman: Filmul / The LEGO Batman Movie. 

Aceeasi buna-dispozitie care a transformat Marea aventura Lego® intr-un fenomen mondial, il aduce acum pe Lego Batman in propriul film animat pe marile ecrane.

O multime de lucruri rele sunt pe cale sa se intample in Gotham, iar daca Batman vrea sa salveze orasul de groaznicul Joker va trebui sa invete sa renunte la postura de erou solitar, sa incerce sa colaboreze cu altii si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin.

Una dintre cele mai asteptate aventuri ale anului, versiunea in limba romana a productiei LEGO® Batman: Filmul va marca primul proiect cinematografic comun pentru Loredana si Tudor Chirila, artistul fiind cel care ii va imprumuta vocea legendarului The Joker.

Despre experienta dublajului pentru LEGO® Batman: Filmul si Barbara Gordon, personajul interpretat din 10 februarie pe marile ecrane, Loredana a declarat: "Nu e chiar prima data cand sunt implicata in dublajul unui film de cinema. De fiecare data imi face placere si e o experienta care ma relaxeaza. Cumva ma ajuta sa fac si altceva decat in mod normal. Cred ca amandoua suntem atrase de Batman, eu cred ca dinaintea Barbarei, pentru ca il cunosc pe tipul asta de cand eram mica. Daca ea este un om al legii, eu ma consider mai mult o rebela. Cred ca cel mai mult ne asemanam pe plan profesional, pentru ca in jobul ei Barbara este si riguroasa, o adevarata profesionista”, a concluzionat Loredana.

Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group, in asociere cu LEGO® System A/S prezinta productia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment, LEGO® Batman: Filmul fiind distribuit la nivel international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

Freeman Entertainment este distribuitorul roman al filmului.

Declaratia completa a artistei o puteti viziona mai jos: