Lider al celebrei trupe rock Vita de vie si cunoscut marelui public inca din adolescenta, Adrian Despot este gata sa deschida un nou capitol in activitatea sa profesionala!

Adrian Despot debuteaza pe marile ecrane ca voce a lui Dick Grayson alias Robin, din versiunea in limba romana a aventurii animate LEGO® Batman: Filmul / The Lego Batman Movie, o productie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group si LEGO Systems A/S. 

Atunci cand Dick Grayson este adoptat, nu-i vine sa creada cat de norocos este sa-l aiba drept tata pe Bruce Wayne. 

Batman s-a luptat dintotdeauna de unul singur impotriva fortelor criminale si malefice, insa acum are dintr-odata un pusti care i se alatura in lupta, Robin, care pur si simplu explodeaza de entuziasm la gandul unei misiuni. In versiunea originala rolul este interpretat de Michael Cera.

Adrian Despot debuteaza in dublajul de cinema cu LEGO® Batman: Filmul si se alatura astfel distributiei formate din Tudor Chirila, caruia ii revine rolul lui The Joker si Loredanei, care o interpreteaza pe Barbara Gordon.

Despre personajul sau din LEGO® Batman: Filmul si prima sa experienta de dublaj, Adrian Despot a declarat: "Entuziasmul lui Robin in momentele in care se intalneste cu Batman, pe care il admira foarte mult, este intr-adevar entuziasmul unui copil, o stare pe care incerc sa o pastrez cat mai mult vie in mine. Este prima mea experienta de dublaj si pot spune ca a fost interesant si dificil in acelasi timp din punct de vedere tehnic, pentru ca trebuie sa urmaresti textul in acelasi timp cu imaginea si vocea din back iar apoi trebuie sa le sincronizezi pe toate. A fost distractiv”.

Aceeasi buna-dispozitie care a transformat Marea aventura Lego® intr-un fenomen mondial, il aduce acum pe LEGO® Batman in propriul film animat pe marile ecrane. 

O multime de lucruri rele sunt pe cale sa se intample in Gotham, iar daca Batman vrea sa salveze orasul de teribilul Joker, va trebui sa invete sa renunte la postura de erou solitar, sa incerce sa colaboreze cu altii si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin.

Filmul va putea fi urmarit din 10 februarie, in cinematografele din toata tara, distribuit de Freeman Entertainment.

Foto sus: Adrian Despot fotografiat de Alex Galmeanu.

Declaratia completa a artistului o puteti viziona aici: