Anul trecut apareau primele informatii ca se va face o continuare la filmul de actiune Escape Plan: Testul suprem. Iata ca acum proiectul si-a gasit si regizor!

Regizorul Steven C. Miller (Marauders, Arsenal) este cel ce va regiza sequelul Escape Plan 2, anunta publicatia The Tracking Board

O co-productie intre Emmett / Furla / Oasis si compania chineza Leomus Pictures, Escape Plan 2 il va avea din nou in rolul principal pe Sylvester Stallone in rolul lui Ray Breslin. Aparitia lui Arnold Schwarzenegger in rolul lui Emil Rottmayer nu este deocamdata confirmata.

Filmul original Escape Plan a fost lansat de Summit Entertainment in 2013, si desi a avut incasari modeste de doar 25 milioane $ in SUA. La nivel international insa, filmul a performat destul de bine, strangand peste 137 milioane $ - o mare parte din incasari venind din China. 

Astfel, nu e de mirare ca Escape Plan 2 va avea si cateva elemente chineze in desfasurarea actiunii din el. Scenaristul filmului original, Miles Chapman va reveni si pentru sequel.

In Escape Plan: Testul suprem (r. Mikael Hafstrom) au mai aparut: Jim Caviezel, Curtis “50 Cent” Jackson, Vinnie Jones, Vincent D’Onofrio si Amy Ryan.

In Escape Plan, unul dintre cei mai buni experti in probleme de securitate in cadrul inchisorilor este de acord sa accepte o ultima provocare: sa evadeze din inchisoarea high-tech, ultra-secreta si de maxima securitate numita The Tomb (Mormantul). 

Inselat si pe nedrept incarcerat, Ray Breslin (Sylvester Stallone) se vede nevoit sa-l recruteze pe misteriosul Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) pentru a-l ajuta sa supravietuiasca violentei si uneltirilor din Mormant. 

Impreuna, Ray si Emil pun la cale un plan aproape imposibil de a evada din cea mai fortificata inchisoare din lume.