Mel Gibson este pus in postura de a face o alegere importanta: aceea de a se alatura Universului Cinematografic DC in calitate de regizor!

Potrivit The Hollywood Reporter, Warner Bros. este in negocieri cu actorul si regizorul Mel Gibson pentru a regiza Suicide Squad 2.

Publicatia mai spune ca Gibson “se familiarizeaza” in acest moment cu materialul-sursa, incercand sa ia o decizie in ceea ce priveste proiectul.

Acesta ar fi primul film cu supereroi pe care Mel Gibson l-ar regiza. Pana acum, cariera acestuia a avut parte de succese mari in ceea ce priveste filmele regizate: Braveheart, Passion of the Christ, Apocalypto si recentul Hacksaw Ridge au avut toate incasari bune la box-office.

Pe langa acest proiect, Gibson mai are in acest moment si alte filme in pregatire: Berseker (pe care il va regiza) si alte 4 filme in care va juca: The Professor and the Madman (r. Farhad Safinia), Every Other Weekend (r. Banjamin Rocher), Daddy's Home 2 (r. Sean Anders) si Dragged Across Concrete (r. S. Craig Zahler).

David Ayer a regizat primul Suicide Squad / Brigada Sinucigasilor, ce i-a avut in rolurile principale pe Will Smith, Margot Robbie si Jared Leto. Acesta a avut incasari de 745 milioane $ in intreaga lume.