Weekendul trecut, Keanu Reeves a facut legea in topul filmelor de pe marile ecrane.

Publicul din Romania a ales actiunea la cote maxime in acest weekend, cand a propulsat filmul John Wick 2 / John Wick: Chapter 2 la rangul de lider incontestabil al box office-ului romanesc, cu incasari de 1.322.476 lei si un numar de 65.467 spectatori.

Odata cu revenirea lui Keanu Reeves pe marile ecrane, John Wick 2 si-a propus sa-si cucereasca audienta si cu introducerea unui nou element: o societate secreta de asasini care dateaza de cateva secole si care e guvernata de un cod al cruzimii fara limite.

In cea de-a doua parte a filmului din 2014, legendarul asasin John Wick (Keanu Reeves) este fortat sa revina in linia intai alaturi de un partener mai vechi pentru a opri manevrele odioase ale unei organizatii internationale de asasini fara onoare.

Juramantul de a-si ajuta colegul de breasla il duce pe John la Roma unde se va confrunta cu cei mai periculosi criminali din lume.

Filmul John Wick 2 este regizat de Chad Stahelski (John Wick), dupa un scenariu de Derek Kolstad (John Wick, The Following), in timp ce distributia ii aduce in rolurile principale alaturi de Keanu Reeves pe: Common, Laurence Fishburne si Ruby Rose.

Si in SUA, John Wick 2 a avut incasari bune (30 mil.$ in primul weekend, totalizand pana acum peste 60 mil.$).

Lionsgate deja a dat unda verde pentru ultima parte a trilogiei, John Wick: Chapter 3 ce ar urma sa aiba premiera in 2019.

Distribuit de Freeman Entertainment, John Wick 2 ruleaza pe marile ecrane din tara din 17 februarie.