AMC a programat sambata, 8 aprilie de la ora 22:00 un maraton al sezonului 2 al serialului de succes, Better Call Saul.

Serialul dramatic Better Call Saul inca de la debutul sezonului 1, a fost serialul cu cel mai bun debut al unui serial din istoria televiziunii prin cablu a SUA. 

Fanii vor putea sa revada actiunea si personajele indragite, intrand astfel in atmosfera serialului si fiind pregatiti pentru sezonul 3 ce va avea premiera pe 13 aprilie, de la ora 22:00.

Mult asteptatul Better Call Saul se intoarce la AMC cu inca o serie de noi episoade in al treilea sezon, incepand din 13 aprilie. 

Acest serial ii are ca producatori executivi pe Gilligan, Gould, Mark Johnson (Breaking Bad, Diner, Rain Man) si Melissa Bernstein (Breaking Bad, Rectify, Halt and Catch Fire).

Serialul il are in rolul principal pe Bob Odenkirk, castigatorul premiului Critics Choice Television Awards in 2015 si 2016.

Alaturi de Odenkirk joaca actori care se vor regasi pe tot parcursul serialului, Jonathan Banks (Breaking Bad, Wiseguy) in rolul lui Mike Erhmantraut, Michael McKean (in rolul lui Chuck McGill), Rhea Seehorn (Kim Wexler), Patrick Fabian (Howard Hamlin) si Michael Mando (Nacho Varga) - personaje ce vor reprezenta atat partea legitima cat si cea nelegitima a legii.

Better Call Saul

Premiera sezonul 3: 13 aprilie de la  22:00

Maraton sezonul 2: 8 aprilie de la 22:00

Inainte de a fi Saul Goodman, era Jimmy McGill. Si daca ii spui Jimmy, o sa ai necazuri mari. Prequel-ul Breaking Bad il urmareste pe Jimmy McGill, un avocat de duzina, pe masura ce se transforma in avocatul certat cu etica al lui Walter White – Saul Goodman. 

Serialul va urmari transformarea lui Jimmy in omul care pune cuvantul “criminal” in sintagma "avocat criminalist".