Un nou motiv de bucurie pentru fanii Alien, avem un nou poster Alien: Covenant.

In acesta il putem vedea pe binecunoscutul Michael Fassbender alaturi de unul din “neomorphi”. 

Fassbender va interpreta atat rolul androidului David din Prometheus precum si pe cel al lui Walter, androidul care va aparea in Alien: Covenant

Walter urmeaza a fi o versiune mai putin umana a lui David, si aparent, din aceasta cauza, mult mai periculoasa. Dublul rol va fi cu siguranta un mod interesant de a simula productia in masa a unor androizi care sunt creati pentru a deservi umanitatea in viitorul din lumea seriei  Alien. Posterul poate fi vazut mai jos.

Textul posterului se traduce ca: “What will be the end of mankind.” – “Ce va constitui sfarsitul umanitatii”. Deasupra celor doua portrete avem denumirea celor doua entitati, fiinta extraterestra si Inteligenta Artificiala.

Se pare ca filmul va aborda si teme ca Stiinta versus Religie si ca vom avea parte de un prolog in care ne va fi prezentat procesul de creatie al lui David. 

Se pare ca jurnalistii de la Screenrant.com care citeaza publicatia CBM sunt optimisti in privinta noului film si spera ca acesta sa-si gaseasca locul bine meritat intre celelalte parti ale francizei si sa nu fie doar o incercare nereusita de a invia o serie devenita celebra.

Alien: Covenant se lanseaza in SUA pe 19 mai. Odeon Cineplex va aduce Alien: Covenant in cinematografe din Romania incepand cu 12 mai (cu o saptamana inainte de premiera americana).