Din 14 aprilie Odeon aduce in cinematografe un nou film de animatie marca DreamWorks: The Boss Baby: Cine-i sef acasa?.

Dupa succese precum Madagascar, Kung Fu Panda sau How To Train Your Dragon (care au devenit francize cu 3 filme in serie, in lucru aflandu-se noi episoade), DreamWorks ne propune de aceasta data un film original, o comedie pentru intreaga familie: The Boss Baby. Care si el este foarte posibil sa dea nastere unei noi francize de succes.

Inspirat de cartea pentru copii scrisa de Marla Frazee si publicata in 2010, The Boss Baby ne prezinta aventurile unui bebelus agent secret in lupta sa impotriva “suprematiei” catelusilor. Si asta pentru ca tot mai multi parinti nu-si mai doresc copii, adoptand in schimb catelusi mititei si dragalasi.

Cam aceasta ar fi pe scurt povestea din The Boss Baby, in care intr-o zi, coborat dintr-un taxi, apare la usa familiei Templeton un bebelus blond si imbracat in costum. Familia il adopta imediat, spre disperarea lui Tim, baiatul lor in varsta de 7 ani. Acesta va porni intr-o misiune pentru a recastiga afectiunea parintilor sai, dar afla pe parcurs despre un complot pus la cale de un personaj misterios. Isi va ajuta el fratele in lupta impotriva cateilor? 

The Boss Baby este un film foarte amuzant, inventiv pe alocuri si cu foarte mult suflet. Personajele sunt foarte bine conturate, iar povestea filmului ii va amuza teribil pe cei mici (dar si pe cei mari deopotriva).

Rivalitatea dintre cei doi frati vitregi va naste cu siguranta hohote de ras in sala de cinema, dar va reusi in acelasi timp sa ofere o emotie spectatorilor aratand importanta familiei si a dragostei dintre frati.

In versiunea originala a filmului (pe care nici in acest caz nu avem ocazia sa o vedem la cinema… pacat), vocile personajelor principale apartin actorilor: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, Conrad Veron si James McGrath.

In versiunea in limba romana (3D Dublat) ii veti putea auzi pe: Ionut Grama (Bebe Sef), Sorin Dinculescu (Francis Francis), Razvan Hincu (Tata), Silvana Ionescu (Mama), Florian Ghimpu (Tim Adult si Naratorul), Silviu Stanescu (Tim), Mihai Niculescu (Vraji), Ion Grosu (Eugene) si cu voia dumneavoastra, Emanuel Lazarescu in rolul Capitanului Ross (si asta pentru ca in lumea animatiilor se poate orice, chiar sa fiu Capitan de aeronava!).

M-am bucurat enorm si de aceasta data cand mi s-a propus sa contribui la aceasta animatie, dandu-i viata Capitanului Ross (un personaj extrem de simpatic, dupa cum veti auzi in film!), proiectul marcand a treia mea implicare in dublajul unei animatii (dupa Un lup printre oi si Trolii). 

Ca si datile trecute, am avut un sentiment foarte placut dar in acelasi timp si foarte ciudat sa ma aud vorbind de pe un ecran mare, in sala de cinema. Experienta va garantez ca este una cu totul si cu totul inedita, si sper ca spectatorii sa aprecieze munca depusa de echipa in dublarea filmului in limba romana, dublaj care a iesit foarte bine. 

Dublajul in limba romana este regizat de Valeriu Dragusanu (dialog) si Mihai Bisericanu (regie muzicala) prin studioul Ager Film.

The Boss Baby este un film de animatie care trebuie vazut la cinema. Si acum nu aveti nici o scuza: sunt sarbatorile, aveti vacanta… ce alt mod mai placut de a petrece o seara in familie cu rasete si voie buna decat vizionarea unei comedii animate din care avem ce invata. Va recomand cu incredere!

The Boss Baby: Cine-i sef acasa? are premiera pe 14 aprilie 2017 in cinematografe, in varianta 3D Dublat. Distribuitorul filmului este Odeon Cineplex.

Trailer si poster: