Castigatorii vor fi premiati cu roluri de dublaj in animatia My Little Pony.

Daca ai un copil talentat, caruia ii plac filmele, ofera-i sansa de a ajunge vedeta si inscrie-l in aplicatia Micile Voci Mari, prin care poate da o proba de voce care ii poate aduce un rol de dublaj in animatia My Little Pony: Filmul.

3, 2, 1! Pana pe 31 august 2017, Cinema City lanseaza o noua provocare pentru copiii cu varste intre 8 si 16 ani: in urma inscrierii in concurs, toti participantii castiga automat cate o figurina originala ponei si, prin tragere la sorti, o excursie pentru toata familia in Delta Dunarii, oferita de TUI Travel Center. 

In plus, cei mai talentati dintre ei vor avea sansa sa dubleze cate un personaj de animatie, intr-un studio de dublaj profesionist.

„Si anul acesta ne-am propus sa pornim in cautarea copiilor talentati din Romania, relansand concursul Micile Voci Mari organizat si in 2015, pentru a le oferi celor mai inspirati dintre ei sansa de a dubla doua personaje mult-iubite dintr-o animatie pe care o urmaresc cu placere. Am intalnit foarte multi copii cu talent la prima editie a concursului si vrem sa le oferim din nou sansa de a-si trai visul, de a intra intr-un studio profesionist si de a lucra cu specialisti in domeniu”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati www.micilevocimari.ro/start, sa alegeti unul dintre cele trei filme disponibile pe platforma - Deep: O aventura nesfarsita, Coco sau Goana dupa alune 2, sa descarcati textele pentru sustinerea probei, urmand ca apoi copilul sa se inregisteze interpretand propria versiune de dublaj. 

In luna septembrie, 10 copii (cinci fete si cinci baieti) vor avea ocazia sa dea o proba intr-un studio de inregistrari alaturi de profesionisti, iar doi dintre ei (o fata si un baiat) vor fi parte din animatia My Little Pony: Filmul.

Spot Video: